Thomas verlaat de band

Bericht toegevoegd op: 26 juli 2012

Vanaf 2005 is Thomas deel van The Fruits. Na 7 schitterend mooie jaren zet hij er een punt achter. Het Celebrate Festival wordt zijn laatste kunstje als bassist van de band die ooit ontstond op een festival van de KCV. De cirkel is rond. Voor hem breken er nieuwe spannende tijden aan. Net als voor The Fruits. Nieuwe bandleden hebben zich al aangediend: Walter (elektrisch gitaar) en Lazar (bas). Thomas was jarenlang een zeer gewaardeerd bandlid en hij zal dan ook flink worden gemist. Al met al een bewogen jaar waarin de nieuwe Cd uitkwam, Bart vertrok als elektrisch gitarist en nu dus Thomas die ermee stopt. Maar er liggen al weer mooie plannen in het verschiet. We houden je op de hoogte!

Check ook het filmpje: http://youtu.be/6OkUiQd4EnU


Reacties op dit bericht:

  1. Marius zegt:

    Thomas kerel, nieuwe tijden, nieuwe wegen. Geniet van je laatste Celebrate! Walter en Lazar: bijzonder welkom in deze prachtige band! Jullie hebben mijn volledige support! Een mooie tijd met veel plezier, ik kijk ernaar uit om met Celebrate weer een avondje mee te spelen :)

  2. Anne zegt:

    He jammer om te horen. Julliie waren in ieder geval weer super op Celebrate! Heel veel succes met jullie nieuwe wegen!

Reageer: