Parochietour voldoet aan verwachting

Bericht toegevoegd op: 02 juli 2013

De parochietour is nu zo’n 6 maanden onderweg. We zitten nu precies op de helft. We zijn inmiddels op vijf plekken geweest en we hebben er nog vijf te goed. Met de parochietour wilden we als band heel graag dichterbij de parochianen komen; met hen in gesprek. Hopelijk inspireert de muziek en brengt het sommigen weer eens stapje verder op de weg van het geloof. Uit de gesprekken en reacties blijkt dat deze hoop niet ongegrond is. In alle parochies waar we tot nu toe geweest zijn waren de reacties heel positief en ervaren de parochianen het als iets moois en waardevols. We zijn enorm dankbaar dat we dit mogen doen en het smaakt naar meer…

Reacties op dit bericht:

  1. Mary v Bijsterveld zegt:

    Beste mensen
    Ik las op internet dat jullie weer een Euch viering opluisteren met the fruits. Mijn vraag is: komen jullie ergens in het westen van het land ook spelen
    We zijn al een tijdje aan het bidden wat we voor nieuw kunnen brengen in onze parochies. Jullie zijn voor mij bekend van Celebrate ed.Graag reactie, Groetjes Mary

Reageer: