The Fruits stopt

Bericht toegevoegd op: 13 februari 2014

Na jaren van lofprijzingen, drie studioalbums en een compilatie-Cd heeft de band besloten er een punt achter te zetten. Op vrijdag 11 april, tijdens de ‘Avond van de Martelaren’, zullen The Fruits voor het laatst live te horen zijn.

Een persoonlijk getuigenis uitdragen en door de muziek mensen meenemen in aanbidding en lofprijzing. Dat was de missie van de katholieke lofprijsband The Fruits. In het lied ‘Belofte’, afkomstig van het laatste album ‘Het mooiste wat er is’, wordt dit kernachtig uitgezongen “Ik wil getuigen van Uw naam. Heel de wereld verblijden met Uw boodschap.”

Het laatste jaar stond in het teken van de Parochietour. “Daar hebben we enorm van genoten. Het was geweldig om door heel Nederland in verschillende parochies te mogen spelen” zegt drummer Tim Tichelaar.

De afgelopen acht jaar nam de band drie studioalbums op waarvan er zo’n vierduizend zijn verkocht. Ze stonden meerdere malen op de Katholieke Jongerendag, de Wereldjongerendagen en andere podia en kerken in Nederland en België. “We zijn heel dankbaar voor alle zegeningen die we door de jaren heen mochten meemaken. Nu is het tijd voor nieuwe dingen. We zien uit naar wat God op ons pad zal brengen” zegt Lars Gerfen, leadzanger van de band.

Reacties op dit bericht:

 1. simone klarenbeek zegt:

  Wat jammer, maar jullie hebben veel vruchten voortgebracht. Veel mensen zijn door jullie gezegend. Dank jullie wel.

 2. Chanthal zegt:

  Heel erg jammer! Ik heb veel aan jullie muziek gehad en heb genoten van de tour in Uden!

 3. Laura zegt:

  Dat is echt heel erg jammer, maar ik kan me jullie beslissing wel indenken. Ik heb jaren genoten (en doe dat nog steeds) van jullie cd’s! Ik ben benieuws hoe en waar we jullie terug zien!
  Bedankt voor jullie geweldige muziek, bedankt voor jullie fijne optredens, bedankt voor alles!

 4. Elske zegt:

  Oh wat jammer!! Dat is wel even flink nieuws! Wow. Heel erg jammer, maar inderdaad, nu tijd voor alle andere plannen die God in petto heeft. En dat kan alleen maar heel mooi zijn! Heel veel succes met deze laatste maanden wat ook moeilijk zal zijn na 8 jaar. Heel veel zegen, guys!

 5. Marlies zegt:

  Heel, heel, heel erg jammer. Juist nu de R.K.Kerk jullie oprechte lofprijzing zo hard nodig heeft!
  Vader geef wijsheid hoe nu verder.

 6. Nayri zegt:

  Bedankt voor alles! Jullie hebben mij echt geraakt met jullie muziek!
  Jammer dat jullie er een punt achter zetten. Ik ben er van,overtuigd dat jullie veel mensen hebben blij genaakt met Zijn boodschap!

  Veel succes verder! Mogen God jullie werk zegenen!

 7. Frank zegt:

  jammer! zegen op de weg met God!

 8. Piet zegt:

  Als FAN wil ik jullie bedanken. We zullen jullie liedjes nog lang blijven zingen. En… we verwachten van jullie allemaal nog het nodige te horen!

 9. Judith zegt:

  Dappere keuze, maar we zullen jullie enorm missen. Dank voor jullie toewijding de afgelopen jaren! Be blessed! Hoe ik dit aan de kids moet vertellen?!

 10. martine zegt:

  Momenten van verandering…daar kan alleen maar God aanwezig zijn. ♥ Heel veel geluk en God’s zegen voor jullie allen.

 11. Marjolein Kl. zegt:

  Dankjulliewel voor jullie jaren van dienstbaarheid!

  Veel Zegen!

 12. Yvonne zegt:

  Wat jammer! Het zal voor jullie ook niet makkelijk zijn geweest om dit te besluiten maar er komen vast weer hele mooie dingen op jullie pad en wij kunnen nog heel vaak genieten van jullie mooie CD’s

 13. Lida zegt:

  Heel erg jammer, heb steeds genoten van jullie muziek en lofprijzing! Heel veel geluk en Gods zegen voor jullie toekomst! De Heer zijn plannen zijn altijd beter, Hij weet wat goed voor jullie is!!

 14. Nico Zeeman zegt:

  Eindelijk stopt dit waardeloos bandje! Hoera!

 15. Nathalie Gérardy zegt:

  Hartelijk dank voor al jullie ongelofelijk mooie en diepgaande liedjes en al het werk daarrond! Gods overvloedige zegen voor de toekomst!

 16. Petra zegt:

  Echt heel jammer dat jullie stoppen. We gaan jullie echt missen. Maar ook heel moedig om Gods weg te volgen. En vaak sluit God een deur, maar gaan er weer vele vensters open. Gods zegen voor jullie en jullie gezinnen.

 17. Marcel Wermers zegt:

  Dankbaarheid komt bij me op, voor de mooie teksten en muziek, zowel live als op cd, voor de aanstekelijke passie die vele harten geraakt hebben maar zeker de mijne.
  God’s zegen wensen we jullie allen toe, ook de ex-bandleden!

 18. Jully zegt:

  Er is een tijd van komen en van gaan.
  En de tijd van gaan in nu gekomen.

  Erg jammer maar begrijpelijk!
  Ik wil jullie allen danken voor de mooie platen die jullie hebben gemaakt.
  Ik hoorde het net een uur geleden in mijn gebedsgroep, snel kijken of er nog kaarten zijn.

  Groetjes en Gods rijkste zegen voor jullie alle:-)

 19. elleke zegt:

  Jullie hebben prachtig werk mogen doen en gedaan. Vele harten zijn geraakt. Nu zal God jullie
  verder leiden. Vrede en alle goeds en bedankt.

Reageer: