The Fruits geven afscheidsconcert

Bericht toegevoegd op: 15 februari 2014

Er komt toch een afscheidsconcert van The Fruits. Dit hebben de bandleden besloten nadat ze werden overladen met hartverwarmende reacties op het nieuws dat de band zou stoppen. Het concert is op zondagmiddag 16 maart om 14.30 uur in de kleine zaal van de Effenaar in Eindhoven.

“We hadden niet verwacht dat het zoveel zou losmaken. De reacties bleven maar binnenstromen. We realiseerden ons dat het voor heel veel mensen erg onverwacht kwam. Bij nader inzien is het toch goed om deze bijzondere en gezegende tijd af te sluiten met een muzikaal feestje” zegt Lars Gerfen, zanger van de band.

Ook zullen ex-bandleden Bart Lodewijckx, Thomas Klein en Marius van der Knaap hun opwachting maken. “Deze drie mogen op deze middag niet ontbreken. Zij hebben zo veel bijgedragen aan The Fruits” aldus Lazar Soffner, de huidige bassist.

Bijzonder is dat de kaarten, die overigens beperkt beschikbaar zijn, voor slechts 1 EURO in de verkoop gaan. “Het moet een middag worden waar iedereen bij kan zijn. Daarnaast is het ook een bedankje aan iedereen die ons in de afgelopen jaren heeft gevolgd en gesteund” geeft Maran Gerfen aan. De kaartverkoop start woensdag 19 februari. Meer informatie daarover verschijnt op www.thefruits.nl en op de Facebookpagina van de band.

Check hier de poster

Reageer: